Морський форпост

Морський форпост

Із моменту анексії Криму доля Військово-Морських сил України весь час перебуває у процесі «вирішення». Варто зазначити, що тоді під українським прапором залишилися третина військовослужбовців українських ВМС, третина звільнилася, а інші перейшли на сторону окупантів. Як відомо, несподівана передислокація частин iз півострова до Одеси змусила моряків починати роботу з нуля.

Домашнє АТО

Домашнє АТО

До крайніх заходів — перекриття однієї з пожвавлених вулиць Вінниці — довелось вдатись мешканцям гуртожитків для військовослужбовців. Таким чином вони намагаються привернути увагу влади до регулярних відключень електроенергії у помешканнях, від яких потерпають родини бійців. «У нашому будинку багато військових, які служать у зоні АТО.

Підступний лід

Підступний лід

Нічого немає підступнішого за весняний лід, хоча саме він чомусь так вабить дітлахів. Тож не дивно, що після школи гурт охтирських школярів зібрався гратися біля річки. Восьмирічний хлопчак, побачивши товаришів з іншого боку річки, вирішив перебігти до них по кризі. Та за чотири метри від берега лід тріснув і дитина опинилася у воді.

Світу — сміх!

Світу — сміх!

Сміху цієї весни — бути. Попри складну ситуацію в країні і в самому місті, 1 квітня День гумору в Одесі пройде за всіма традиціями

Фестиваль гумору тут проводили впродовж 40 років. І лише минулої весни, вперше за 27 років, він не відбувся вчасно.

Всі статті рубрики