Нас б’ють — ми літаєм!

Нас б’ють — ми літаєм!

Цікавий проект для любителів політати започатковано на базі Національного природного парку «Кременецькі гори» в однойменному Кременецькому районі Тернопільщини. Тут планують облаштувати офіційний всеукраїнський парадром (наразі такого в державі немає) і повноцінний кластер для парапланеристів, де, за словами голови Кременецької райдержадміністрації Віталія Ткачука, в радіусі кількох кілометрів було б облаштовано кілька впорядкованих стартів під різні напрямки вітру та школу для всіх любителів «пташиних польотів».

Бузина з возу — Ахметову легше

Бузина з возу — Ахметову легше

Учора видавничий холдинг «Сегодня Мультимедиа» оприлюднив інформацію про рішення задовольнити заяву Олеся Бузини про звільнення з посади шеф-редактора газети «Сегодня». Це була свого роду реакція на розміщені Бузиною на власному сайті ввечері повереднього числа причини прощання з редакторським кріслом у підрозділі медійної імперії Ріната Ахметова.

А свого не вiддам

А свого не вiддам

Через рік після анексії Криму Росією понад дві третини українців продовжують вважати, що Крим завжди був, є і повинен залишитись українською територією з українським населенням. Такими є результати соціологічного дослідження, проведеного Фондом «Демократичні ініціативи ім. Ілька Кучеріва» на замовлення Міжнародного центру перспективних досліджень.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Воювати — не годувати

Воювати — не годувати

Життя на окупованих територіях самопроголошеної «ДНР» виявилося не таким безхмарним та далеким від «русского мiра», як того обіцяли його керівники. «У Макіївці назріває «продовольчий бунт». Місцеве населення висловлює крайнє невдоволення захмарними цінами, встановленими на продовольчі товари.

Оселедець, муха і ядерна зброя

Оселедець, муха і ядерна зброя

П’ятнадцятого березня завершується термін, у який має бути ухвалена постанова Верховної Ради, що визначає межі території Донбасу, на яку розповсюджується особливий статус. Цей місячний термін часу, відведений для ухвалення постанови ВР, прописаний у пункті №4 підписаного в Мінську 15 лютого документі «Комплекс заходів iз виконання Мінських домовленостей».

Хто на свiтi найсмiливiший

Хто на свiтi найсмiливiший

15 бійців iз батальйонів Нацгвардії ім. Кульчицького та Добровольчого корпусу «Правий сектор», які щойно повернулися з передової, дещо незвично почувалися під сонячним спокійним небом столиці. Не менш знічені вони були від уваги журналістів і Святійшого Патріарха Філарета. «Як казав Христос, ніхто не має більшої любові, як той, хто віддасть своє життя за ближнього.

Всі статті рубрики