Помста з бумерангом

Помста з бумерангом

Із трьох українських команд, що пробилися до єврокубкової «весни», найбільше шансів на впевнений старт у «плей-оф» свого турніру мало київське «Динамо». Утім «біло-сині» виявилися єдиною українською командою, яка в своєму першому «весняному» поєдинку на євроарені не здобула позитивного результату.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кому потрібен такий цирк?!

Кому потрібен такий цирк?!

За попередні два сезони своїх виступів у Всесвітній серії боксу «Українські отамани» здобули реноме міцної і амбітної команди. Звісно, нинішній склад нашої команди не такий потужний, яким він був у дебютний рік, коли наші хлопці на чолі з Ломаченком та Усиком стали віце-чемпіонами WSB, проте й сьогоднішні «отамани» — не ликом шиті.

Марсельські уроки

Марсельські уроки

Після того як наприкінці минулого року Сергій Стаховський заявив про початок своєї співпраці з новим наставником — французом Фабрісом Санторо, в кар’єрі другої ракетки України почався відчутний підйом. Не сказати, що Стах вийшов на нову орбіту, адже перевершити свій рейтинговий рекорд 2010 року, коли він посідав 31-ше місце поміж найсильніших тенісистів-професіоналів світу, він наразі не зміг.

Всі статті рубрики