Ліки від байдужості

Ліки від байдужості

«Остерігайтесь байдужості!» — застерігають ініціатори фотовиставки з промовистою назвою «Піски. Аеропорт. Вчора і сьогодні», яка цими днями відкрилася у Кривому Розі. Заступник командира роти старший лейтенант Сергій Прокопенко, людина, яка на власні очі спостерігала за руйнуванням селища, робив ці знімки, щоб допомогти місцевим жителям зібрати кошти на його відновлення.

Не було б щастя...

Не було б щастя...

Перевізники Луцька почали вимагати від влади підвищити вартість проїзду у міських «маршрутках» через стрибок курсу долара і підвищення ціни на бензин. Востаннє такі зміни були у травні 2014 року — тоді вартість проїзду зросла до 2,50 гривні (на кількох маршрутах до 3 грн.). Тепер перевізники нарікають, що працюють на збиток, і просять підвищити ціну проїзду як мінімум до 3,50 грн.

Сотня достойників

Сотня достойників

Певний час тернополян інтригували розміщені на вулицях міста «анонімні» білборди з пропозицією називати свої прізвища замість тих, хто не подобається у владі. І от днями на засіданні Тернопільського прес-клубу інтригу було розкрито — тут презентували проект під назвою «Народний праймеріз «100 кращих тернополян».

Луцьк і Волноваха

Луцьк і Волноваха

Міські голови Луцька та Волновахи планують у лютому підписати угоду про співпрацю міст. «Цим кроком ми покажемо приклад усім, що в теперішній ситуації держава повинна бути єдина», — пояснив цей крок мер Луцька Микола Романюк.

Всі статті рубрики