НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Огірочок для Путіна

Огірочок для Путіна

Президентська кампанія у Польщі, яка обиратиме главу держави 10 травня, лише почалася, але вже обіцяє бути цікавою з огляду на строкатість претендентів на найвищу державну посаду. Чи не найбільшу увагу преси (окрім, звісно, чинного президента Броніслава Коморовського, який упевнено лідирує в передвиборчих рейтингах) привертає особа кандидатки від Союзу демократичних лівих сил Магдалени Огурек.

Агресору вхід заборонено

Агресору вхід заборонено

Влада Великої Британії відмовила Росії в участі у міжнародній виставці оборонних систем та обладнання для усіх родів військ DSEI-2015, яка відбудеться у Лондоні з 15 по 18 вересня. Про це ввечері у понеділок, 16 лютого, розповів заступник генерального директора російської державної корпорації «Ростех» із зовнішньоекономічного співробітництва Дмитро Шугаєв в ефірі радіостанції «Ехо Москви».

Незваний гість

Незваний гість

Тисячі угорців позавчора увечері вийшли на вулиці столиці, протестуючи проти візиту Володимира Путіна до Будапешта. Під гаслом «Путін — нєт! Європа — так!», тримаючи в руках прапори Угорщини, України та ЄС, учасники демонстрації пройшли від Східного до Західного вокзалу Будапешта. Акцію ініціював рух Human-Plattform, передає інформагенція dpa.

Всі статті рубрики