Новий поворот для доктора «Пі»

Новий поворот для доктора «Пі»

Гучна справа Андрія Слюсарчука, більш відомого як «Доктор Пі», засудженого за незаконну лікарську діяльність та вбивство з необережності, підробку документів і шахрайство, отримала несподіваний поворот. Нагадаємо, що рік тому його засудили до 8 років позбавлення волі, і нині він відбуває покарання у Львові.

Кому — війна, кому — мать родна

Кому — війна, кому — мать родна

Співробітники Служби безпеки викрили жінку, яка вирішила на нещасті ближніх заробити власний капітал. Дізнавшись, що наприкінці січня у полон до бойовиків так званої «ДНР» потрапив земляк-військовослужбовець із Тростянця, який брав участь у обороні Донецького аеропорту, вона розшукала номер мобільного телефону дружини бійця і запропонувала свої послуги у визволенні чоловіка.

Мама-сутенерка

Мама-сутенерка

Більше року тривали розслідування та судовий процес по кримінальній справі, яка шокувала навіть бувалих експертів-криміналістів. Адже події, що розгорталися в одній із сільських родин у Збаразькому районі Тернопільщини, потягнуть на сценарій психологічного фільму жахів. Головні герої — психічно неврівноважена мати-садистка, батько-пияк, їхня 19-річна донька зі своїм «нареченим»-рецидивістом та молодша, 12-річна дівчинка, якій довелося в рідному домі пережити справжні тортури.

«Краще б ти померла!»

«Краще б ти померла!»

Для багатьох українців ім’я Ірини Крашкової стало символом, який нерозривно асоціюється з початком протестів проти системи, які переросли в Євромайдан та Революцію гідності. Нагадаємо, 27 червня 2013 року в лікарню села Врадіївка потрапила 29-річна Ірина Крашкова, яку жорстоко зґвалтували і намагалися вбити двоє міліціонерів та таксист.

Всі статті рубрики