Весільний щоденник

06.02.2015
Весільний щоденник

Джонні Депп і Ембер Херд.

Нарешті це сталося: як стверджує американський журнал «Піпл», Джонні Депп та Ембер Херд уклали офіційний шлюб. Церемонія розпису нібито відбулася в їхньому будинку в Лос-Анджелесі 3 лютого. А святкування, на яке запрошено близько 50 друзів та родичів пари, заплановано на ці вихідні, на особистому острові Деппа на Багамах. Звісно, запрошено і дітей Джонні від попередніх стосунків із французькою актрисою та співачкою Ванессою Параді — 15-річну Лілі-Роуз Мелоді та 12-річного Джека Крістофера.

Чи приїде на весілля сама Ванесса, наразі невідомо. Хоча вони з Деппом залишаються в приязних стосунках, незважаючи на те, що саме Джонні два роки тому покинув сім’ю, зустрівши красуню Ембер на зйомках фільму «Ромовий щоденник». Із Параді 51-річний актор прожив 14 років, але офіційно одружені вони не були. Подейкують, Ванесса так і не дочекалася від коханого відповідної пропозиції.

Зате 28-річна білявка Херд чекала недовго — по вуха закоханий Депп попросив дівчину стати його дружиною вже через кілька місяців після початку стосунків. Ембер трохи повагалася й зрештою дала згоду, але в статусі заручених пара залишалася ще близько року.

Цікаво, що першою людиною, якій зірка «Піратів Карибського моря» повідомив про майбутнє весілля, була саме Ванесса Параді.