Ти винен тим, що кримський ти татарин

Ти винен тим, що кримський ти татарин

Якщо торік кримінальні «екстремістські» справи нова кримська «влада» відкривала конкретно проти активістів, які «засвітились» на зустрічі з Мустафою Джемілєвим 3 травня на прикордонному переході біля Армянська, то нині цей «правовий» прецедент розширився ще й за рахунок інциденту, що стався буквально за декілька годин до захоплення кримського парламенту російськими спецпризначенцями. Йдеться про два антагоністичні мітинги 26 лютого — прибічників і противників збереження Криму у складі України, — під час яких загинули дві людини.

Нічийна земля?

Нічийна земля?

Ще в червні минулого року уряд прийняв постанову, згідно з якою, учасники АТО мають право претендувати на безкоштовне отримання земельної ділянки «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, ведення садівництва, власного сільського господарства та індивідуального дачного будівництва».

Щоб мало не здалося

Щоб мало не здалося

«Нині в Черкасах красти з бюджету стали кілограмами!» — з таким резонансним обвинуваченням виступив депутат Черкаської міськради Олег Ліходькін. Як приклад він навів договори, укладені департаментом житлово-комунального господарства міськвиконкому, у яких розцінки нерідко завищені у сто разів, а обсяги роботи — у 500.

На п’яну голову

На п’яну голову

На Дніпропетровщині — черговий люстраційний «п’яний» скандал. Цього разу його фігурантом стала очільниця відділу держвиконслужби Синельниківського міськрайонного управління юстиції Світлана Туренко. Коли активісти завітали до її кабінету, чиновниця вийшла до них назустріч, ледь тримаючись на ногах.

Всі статті рубрики