Для кого вбивця — герой?

Для кого вбивця — герой?

Вірменське місто Гюмрі знову готується до резонансного похорону. У понеділок у лікарні помер шестимісячний малюк — останній із членів сім’ї Аветисян, жорстоко вбитої російським солдатом-строковиком. Крихітний Сержик був єдиним, кому вдалося вижити після того, як 12 січня до будинку Аветисянів «завітав» дезертир із розташованої в місті російської військової частини.

Вільне падіння

Вільне падіння

Учора, після кількаденного відновлення, нафтові котирування на світових ринках поновили падіння. Якщо вранці 19 січня ціна бареля дорогої марки «Брент» піднімалася вище 50 доларів, то вже станом на 9-ту ранку 20 січня становила 48,53 долара. Таким чином, починаючи з червня 2014 року, коли вартість еталонного північноморського сорту «чорного золота» сягала 115 доларів, нафта здешевіла майже на 60%.

Бінокль у поміч

Бінокль у поміч

До Землі стрімко наближається величезний — півкілометра в діаметрі — астероїд. У разі зіткнення з космічним тілом такого розміру наша планета зазнала б значних змін. І йдеться не лише про руйнування, завдані безпосередньо астероїдом, а й про глобальні трансформації — клімату, життєвих форм тощо.

Коментатори поза законом

Коментатори поза законом

Власники білоруських інтернет-сайтів відтепер нестимуть відповідальність навіть за коментарі користувачів. Про це позавчора заявила міністр інформації Білорусі Лілія Ананич під час онлайн-конференції на сайті агенції «Бєлта».

Всі статті рубрики