Шлагбаум закривається

Шлагбаум закривається

Росія готується закрити в’їзд до країни більш ніж мільйону іноземців — за перевищення терміну законного перебування на її території. Як заявив в інтерв’ю агенції «Інтерфакс» голова Федеральної міграційної служби РФ Костянтин Ромодановський, відповідні зміни в законодавстві набирають чинності з 10 січня.

Ціни падають. Євро — теж

Ціни падають. Євро — теж

Через сильне падіння світових цін на нафту ціни на споживчі товари в країнах єврозони знизилися вперше за понад п’ять останніх років, повідомило позавчора статистичне відомство ЄС. Паралельно, з огляду на зростання американської економіки й певний застій у європейській, єдина валюта Європи падає в ціні щодо долара США.

Більше голосу свободи

Більше голосу свободи

Уже 15 країн Європейського Союзу підтримали ідею створення російськомовного телеканалу, який буде фінансуватися з бюджету ЄС. З ініціативою запуску такого каналу виступила Латвія, яка з 1 січня перебрала головування в Євросоюзі. Формула мовлення ще не обумовлена, але головна мета майбутнього телебачення сумніву не підлягає — нейтралізувати масовану кремлівську пропаганду, якій ЄС серйозно налаштований протидіяти.

Всі статті рубрики