Полювання на товстосумів

03.12.2014
Полювання на товстосумів

Елізабет Герлі.

Британська екс-модель і актриса Елізабет Герлі на дрібниці не розмінюється. Починаючи зі свого найгучнішого, дев’ятирічного роману з Х’ю Грантом, Ліз встигла змінити не одного «бойфренда». І всі були винятково багаті, хай і не завжди знамениті. Зараз їй 49, але мільйонери, навіть набагато молодші, й досі не можуть встояти перед її чарами. Остання «жертва» моделі — 35-річний син російського мільярдера Олександра Лебедєва, Євген. Чутки про їхні стосунки вперше з’явилися ще у березні, але тільки цими днями знайшли підтвердження: фотографи заскочили парочку за пристрасним поцілунком.

За даними британських таблоїдів, Елізабет із Євгеном знайомі вже давно, але донедавна просто товаришували. А після того як торік Герлі розійшлася із зіркою крикету Шейном Ворном, зійшлися ближче. Лебедєву-молодшому до вродливих і відомих пасій також не звикати — раніше в нього були романи з колишньою учасницею гурту «Спайс гьорлз» Джері Холлівел, актрисою Анною Фріл і навіть зіркою серіалу «Цілком таємно» Джилліан Андерсон.

Ліз Герлі була заміжня за індійським багатієм Аруном Найяром і має 12-річного сина Деміена від попередніх стосунків із бізнесменом Стівеном Бінгом.