Діти диверсанта Кузнєцова

Діти диверсанта Кузнєцова

Днями працівники СБУ схопили зловмисників, які планували здійснити серію терактів у Львівській області. Затримали п’ятьох громадян України (четверо — мешканці Львова, ще один — iз Рівного). Зловмисники входили до злочинного угруповання «Загін імені Кузнєцова». Деякі з терористів навіть проходили спеціальну підготовку в таборах для найманців на території Російської Федерації.

Собачі справи

Собачі справи

Місцеві зоозахисники забили на сполох після того, як у січні минулого року пси жорстоко загризли місцеву улюбленицю — дворняжку Лохматку. За словами очевидців, така розправа була не першою — пітбулі братів періодично знищували й інших безпритульних собак.

У стилі дев’яностих

У стилі дев’яностих

Мешканці столичної вулиці Закревського посеред білого дня мимохідь стали свідками жорстокої розправи невідомих над їхнім сусідом, головою житлово-будівельного кооперативу. Все відбувалося, як у кіно: пістолет, кров, тіло на асфальті. Дехто звуки пострілів навіть сприйняв за феєрверки. На жаль, усе виявилося жорстокою реальністю.

Невірний «благовірний»

Невірний «благовірний»

Зникнення 32-річної Алли Черняк, матері двох дітей, яких вона виховувала сама, вiсiм місяців тому розбурхало весь Дніпропетровськ. Жінка, що працювала манікюрницею, виїхала за викликом до клієнта в один iз віддалених районів обласного центру і не повернулася. Її мобільний телефон перестав приймати виклики.

Всі статті рубрики