Азіатські домовленості

Азіатські домовленості

Позавчора російський державний концерн «Газпром» та китайський нафтогазовий концерн CNPC (Китайська національна нафтогазова корпорація) уклали нову угоду про постачання природного газу з РФ до Китаю. Одночасно тривають російсько-китайські міжурядові переговори.

Поки що — неофіційно

Поки що — неофіційно

Незважаючи на заборону Конституційного суду й центральної влади, у Каталонії таки провели референдум за незалежність від Іспанії. Але суто символічний, адже жодних юридичних наслідків він не матиме.

Державний кошт — не для розваги

Державний кошт — не для розваги

Сейм Польщі розпочав процедуру перевірки всіх відряджень польських парламентаріїв. Це перші наслідки скандалу з трьома молодими депутатами від опозиційної партії «Право і справедливість» («ПіС»): Адамом Гофманом, Маріушем Антонієм Камінським та Адамом Рогацьким. Їм виписали державні кошти на відрядження до Мадрида, де відбувалося засідання ПАРЄ.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Коли закінчиться війна...

Коли закінчиться війна...

«Система, яка здавалася міцною, мов граніт, упала, ніби зроблена з картону». Так британська газета «Індепендент» написала про святкування 25-річчя падіння Берлінського муру, яке й справді одночасно стало символом руйнації радянського монстра, що окупував значну частину Східної і Центральної Європи та Азії.

Всі статті рубрики