Свобода в «павутинні»

Свобода в «павутинні»

Масові народні протести в Угорщині таки змусили владу поки що відмовитися від урядового плану запровадити додаткову плату за інтернет-трафік. Перші великі мітинги проти нового податку, який анонсував кабмін Віктора Орбана, почалися позаминулої неділі. А минулого вівторка на вулиці вийшов мало не весь Будапешт.

Космічний туризм під загрозою

Космічний туризм під загрозою

Минулої п’ятниці під час польоту над пустелею Мохаве зазнав аварії апарат SpaceShipTwo («Космічний корабель-2») компанії Virgin Galactic, яка планує поставити на потік туристичні польоти в космос. Як повідомляє Бі-Бі-Сі, це був перший випробувальний політ корабля за останні дев’ять місяців, що мав на меті протестувати гібридний двигун, який використовує паливну суміш на основі гранул поліаміду та окису азоту.

Обама в небезпеці

Обама в небезпеці

Сьогодні у США відбуваються парламентські вибори, результатом яких, за більшістю прогнозів, стане зміцнення позицій республіканців у Конгресі. Що дуже ускладнить Бараку Обамі два останні роки його президентства. Демократи мають кращі за республіканців перспективи лише у перегонах за крісла губернаторів штатів.

Всі статті рубрики