РАХУНКОВА ПАЛАТА

24.10.2014

1,5 млрд. євро

розраховує отримати Україна від зарубіжних партнерів на відновлення інфраструктури Донецької і Луганської областей.

760 млн. євро

отримає Україна до кінця року від ЄС. Ще 2 млрд. євро макрофінансової допомоги може надійти на початку наступного року за умови прозорості бюджетної політики України.

190 тис. осіб

голосуватимуть не за місцем реєстрації. З них 2 864 виборцi з Криму і 21 704 виборцi з Донецької області.

20 тис. людей

і 300 одиниць техніки задіяні на облаштуванні оборонного рубежу в Луганській і Донецькій областях, повідомляє прес-служба Мінрегіонбуду. За інформацією відомства, перша смуга рубежу готова на 85%.

10 тис. військових,

задіяних в АТО на Донбасі, зможуть узяти участь у дострокових парламентських виборах. Загалом місце голосування в межах України змінило понад 25,7 тисячi військовослужбовців.

2890 переселенців

iз Донбасу знайшли роботу, за інформацією Держцентру зайнятості. Загальна кількість вимушених переселенців із зони проведення АТО і Криму — більше 423 тисяч.

2800 осіб

досі вважаються зниклими безвісти чи перебувають у полоні бойовиків на Донбасі, повідомляє Ірина Геращенко. За останній місяць вдалося звільнити чи обміняти 822 бійцiв.

385 дол. США

коштуватиме для України 1000 кубометрiв російського газу в рамках «зимового пакета». Такої угоди було досягнуто у Брюсселі в ході тристоронніх консультацій у форматі Україна — ЄС — РФ.

178 проваджень

відкрили правоохоронці щодо порушень у рамках проведення парламентських виборів. З них 71 провадження стосується фактів підкупу виборців.

38,1% жителів

України готові знову вийти на Майдан, якщо побачать, що нова влада не виконує своїх обіцянок, свідчать результати соціологічного дослідження, проведеного Інститутом Горшеніна.

  • «Як тебе не любити, Києве мій!»

    Щорічно в останній тиждень травня жителі столиці святкують День міста. Свято чекатиме буквально на кожному кроці y центрі міста, адже цього року програма заходів нараховує 35 різних художніх, культурно-освітніх і спортивних подій. >>

  • Кровна залежність

    У жінки, яку покусали собаки в Миколаєві, медики діагностували гостру крововтрату і хронічний сепсис, який є прямою загрозою для життя. Їй терміново потрібно кілька сеансів переливання крові. Лікарі просять усіх небайдужих городян надати допомогу і здати кров. Нагадаємо, потерпілій через отримані травми ампутували праву руку. >>

  • «По-моєму, чувак, нас кинули»

    Невідомий нещодавно виманив майже 40 тисяч грн. за уявне пальне у 67-річного фермера із Золочівського району Львівщини. З цього приводу ошуканий чоловік звернувся в поліцію. >>

  • Конвеєр репресій

    Учора в Сімферополі й Алупці окупованого Криму відбулися чергові обшуки у будинках кримських татар. За словами адвоката Еміля Курбедінова, у більшості випадків, затриманих людей у масовому порядку відвозять до так званого «Центру «Е» у місто Сімферополь (центр боротьби з екстремізмом при МВС Росії). >>

  • «Херсон» наснився

    У ватажка терористичної «ДНР» Олександра Захарченка вочевидь сталося сезонне психічне загострення. Інакше, як пояснити його чергове словоблуддя: мовляв, бойовики «можуть претендувати на Херсонську область й інші населені пункти». >>