Книжка — не розкiш

Книжка — не розкiш

До шокуючих новин про чергові стрибки нашої держави в економічну кризу, до політичних маскарадів ми вже звикли. Вже майже рік адаптуємося до життя у військових умовах. Уже, здається, й не до культури, й не до мови. Бо бути інтелігентом у такі скрутні часи аж трохи соромно. Але Мінфін не дрімає, все врізаючи будь-які державні дотації на підтримку театрів, концертних організацій.

Щоб інші не пхалися

Щоб інші не пхалися

На кордоні з РФ у Харківській області вже викопали 80 кілометрів рову шириною до трьох метрів. Перевірити якість роботи на пропускний пункт «Гоптовка» прибув глава уряду.

«Кому не подобається «Стiна», може називати цей проект «Європейський вал», це — облаштування схiдного кордону Європейського Союзу.

Виборці визначаються

Виборці визначаються

Подолати 5-відсотковий прохідний бар’єр та увійти до складу нового парламенту зможуть до восьми політичних сил та об’єднань. Про це 15 жовтня розповіла на прес-конференції голова правління Українського інституту соціальних досліджень імені Олександра Яременка Ольга Балакірєва.

Знамено над Алчевськом

Знамено над Алчевськом

За даними вітчизняного МЗС, після оголошення режиму «припинення вогню» на Донбасі загинуло 68 українських вояків та 51 мирний житель. Поранення отримали 428 людей. Зрозуміло, що терористи й не думали припиняти вогонь: лише протягом позаминулої доби режим перемир’я було порушено понад сорок разів, загинуло троє наших військових, дев’ятеро поранено.

ПсевдоЧЕСНО, агітація зі зброєю... Що далі?

ПсевдоЧЕСНО, агітація зі зброєю... Що далі?

Заяву щодо діяльності своїх «двійників» зробив Громадський рух ЧЕСНО у Сумах. Мало того, що «тезки» використали назву руху для своєї громадської організації, вони присвоїли і відомий логотип — часничину. На її тлі та з використанням усіх гасел справжнього руху самозванці виступають в ефірі місцевого телеканала ATV.

Всі статті рубрики