Нагорода за підлітковий бунт

Нагорода за підлітковий бунт

Лауреатами Нобелівської премії миру за 2014 рік стали 17-річна пакистанська правозахисниця Малала Юсуфзай та 60-річний індійський активіст із захисту прав дітей Кайлаш Сатьяртхі. Про це у п’ятницю, 10 жовтня, в Осло оголосив Нобелівській комітет.

Діалог не складається

Діалог не складається

Попри те, що Ангела Меркель нібито дала згоду й навіть заохотила участь Володимира Путіна в саміті «Великої двадцятки» в Австралії, де кремлівському господареві доведеться постати «перед судом» одразу 18 державних лідерів та очільників Європейського Союзу, зустрічатися з російськими високопосадовцями окремо офіційний Берлін тепер вважає недоцільним.

Заради Путіна й історію посунуть!

Заради Путіна й історію посунуть!

Офіційний Белград вирішив ушанувати свого союзника і ледве не кумира, президента Росії Володимира Путіна, особливим чином. Як повідомляє радіо «Свобода», 16 жовтня кремлівський господар приїздить до столиці Сербії з візитом. І з такої нагоди сербська влада аж на чотири дні перенесла святкування Дня визволення Белграда.

Путін їде в Австралію

Путін їде в Австралію

Президент Росії Володимир Путін таки візьме участь у саміті «Великої двадцятки», який відбудеться у листопаді в австралійському місті Брісбен. Нагадаємо, після виключення Росії з «Великої вісімки» через анексію Криму й агресію щодо України австралійська влада всерйоз розмірковувала над тим, щоб відкликати президенту держави-агресора запрошення і на участь у засіданні «клубу» лідерів двадцяти найбільших економік світу.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики