Житло без газу

Житло без газу

Більше 200 людей чотири місяці були змушені жити на орендованих квартирах після того, як 12 травня цього року фатальний вибух газу повністю зруйнував багатоповерховий будинок у мікрорайоні Намив. Ордери на житло в новобудові «Рів’єра» поки що отримала менша частина постраждалих.

Привіт від «кіборгів»

Привіт від «кіборгів»

«Цього року нам у вересні задали непросте завдання. Замість твору «Як я провів літо» запропонували написати листа бійцям, які воюють у зоні АТО». Таке завдання, яке озвучив один з учнів 6-го класу столичної гімназії №143, було цього року в багатьох школярів.

«Генерал-губернатори» Донбасу

«Генерал-губернатори» Донбасу

Минулої суботи, під час робочої поїздки на Донбас, Президент Петро Порошенко не лише проінспектував фортифікаційні укріплення в районі Донецька, а й офіційно представив нових керівників Донецької і Луганської облдержадміністрацій — Олександра Кіхтенка і Геннадія Москаля.

На межі

На межі

На думку Президента Петра Порошенка, цей тиждень буде визначальним для України. Чому? «Нібито з росіянами ми про все домовилися. Наскільки щирі ці домовленості, цей тиждень покаже. Чи зможуть вони приборкати бандитів, які розстрілюють мирні села як по цей, так і по той бік лінії зіткнення, — чи ми росіянам у цьому допоможемо», — пояснив глава держави під час робочої поїздки на Донбас у минулi вихіднi.

Люди — не бидло

Люди — не бидло

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Я завжди сприймав людей такими, які вони є, бо всі вони — Божі створіння. Але саме сьогодні, перший раз у житті, пошкодував, що не тільки був знайомий, а й довгі роки співпрацював з вами. Я навіть засумнівався, що вас створив Бог.

Поза правовим полем

Поза правовим полем

Слідчі органи РФ укотре показують власну «компетентність» у веденні справ проти полонених українців. Російський суд продовжив арешт Надії Савченко до 31 жовтня і примусово зобов’язав пройти психіатричне обстеження в Москві (експертиза, яка, до речi, збiглася з днем її оскарження).

Кандидати на відстріл

Кандидати на відстріл

Передвиборчі перегони у «Новоросії» проходять відповідно до умов воєнного часу і всупереч здоровому глузду. Нагадаємо, що днями самопроголошені «ДНР» та «ЛНР» оголосили про проведення на території обох «республік» виборів голів і депутатів парламентів.

Всі статті рубрики