КАРТ-бланш

КАРТ-бланш

Із київського метро зникнуть жетони, а система пропуску пасажирів перейде на електронну безквиткову оплату проїзду, причому запустити цей процес планують уже з початку листопада цього року. Повністю автоматизованим метро має стати за рік-півтора, повідомив начальник КП «Київський метрополітен» Віктор Брагінський.

Люди, ви — звiрi

Люди, ви — звiрi

«Її знали всі рівняни, знали, а тепер нема Машулі. Як може земля носити падло, що її задушило?» — так емоційно відгукнувся на сумну новину відомий рівненський музикант і художник Юрко Журавель. Убивство собаки-інваліда, що була своєрідною візиткою міста, шокувало у Рівному всіх.

«Я сам собі сила!»

«Я сам собі сила!»

Дитинство — золота пора. Воно могло б таким бути і для 11-річного Олега з Горлівки, якби не війна. Але, незважаючи на бойові дії в рідному краї, хлопцеві пощастило. За офіційними даними, в Україні налічується понад 17 тисяч дітей-біженців зі сходу.

Окупанти не прагнуть миру

Окупанти не прагнуть миру

Минула середа стала першим днем, коли в зоні проведення антитерористичної операції не був поранений і не загинув жоден український військовий. Відтак, на думку Президента Петра Порошенка, «24 вересня є першим днем реального перемир’я між українською армією і бойовиками самопроголошених «ДНР» і «ЛНР».

Наодинці з усіма

Наодинці з усіма

Традицію зустрічей хоча б раз на рік із журналістами започаткував іще наприкінці 90-х тодішній Президент України Леонід Кучма. Цей ритуал проходили і всі подальші президенти, хоча Віктор Янукович після «незручного» запитання Мустафи Найєма вирішив, що «не панська це справа», і не надто ішов на контакт із пресою.

Московська полонянка

Московська полонянка

Чотири дні поспіль адвокат, родичі та українські дипломати намагалися з’ясувати місце утримання Надії Савченко. «Наразі офіційної відповіді, де вона перебуває, ми не маємо. Формально її повинні прийняти в якомусь СІЗО. Там кілька днів карантину, оформлення, перевірка — і лише тоді її мають відправити в лікарню», — повідомляв у вівторок у коментарі «ТСН» адвокат Савченко Марк Фейгін.

Всі статті рубрики