Бурда, Укра та дві поразки

Бурда, Укра та дві поразки

Із трьох українських клубів у першому турі групового раунду Ліги Європи перемогу здобув лише один, тоді як інші два зазнали мінімальних поразок. Усі ці три поєдинки почалися із хвилини мовчання в пам’ять про трагічно загиблого динамівця Андрія Гусина.

Марне харкотиння окупантів

Марне харкотиння окупантів

Скориставшись перевагою власного майданчика, волейболісти збірної Польщі стали чемпіонами світу після 40-річної перерви (першого разу вони вигравали ЧС у 1974 році). У фінальному матчі, що відбувся в спортивно-концертному комплексі «Сподек» у Катовіце, поляки за підтримки 12,5 тисячі фанів обіграли команду Бразилії — 3:1.

Секс-бомба для першої ракетки

Секс-бомба для першої ракетки

Залишаючись поза грою через наслідки травми, найкращий український тенісист Олександр Долгополов зробив пропозицію руки й серця своїй дівчині Аліні Ільїній. Про це повідомила сама росіянка на своїй сторінці в Instagram, виставивши фото каблучки з великим коштовним каменем.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Втрати на другому фронті

Втрати на другому фронті

Напередодні поєдинку проти «Зорі» капітан «Шахтаря» Даріо Срна заявив, що команда планує піднести своєму президентові Рінату Ахметову на 48-й день народження незабутній подарунок. Здавалося, що чергового розгрому від титулованих сусідів луганчанам не уникнути, адже останніми роками в донбаському дербі завжди легко перемагали підопічні Луческу.

Всі статті рубрики