Секс-бомба для першої ракетки

23.09.2014
Секс-бомба для першої ракетки

Аліна Ільїна в усій красі. (з журналу «Максим».)

Залишаючись поза грою через наслідки травми, найкращий український тенісист Олександр Долгополов зробив пропозицію руки й серця своїй дівчині Аліні Ільїній. Про це повідомила сама росіянка на своїй сторінці в Instagram, виставивши фото каблучки з великим коштовним каменем. Офіційних заяв пара ще не робила, але щаслива наречена вже приймає вітання від подруг в соціальних мережах і каже, що спрацювала прикмета зі спійманим на чужому весіллі букетом.

Вибір 23-го номера в рейтингу АТР виглядає неоднозначним. І не так через російське походження подруги, як через рід її занять. 25-річна білявка з пишними грудьми тривалий час займалася фігурним катання, потім стала моделлю й відтак регулярно знімається голяка для російських чоловічих журналів. Паралельно Аліна співала в поп-групі «Основний інстинкт», а здобувши репутацію секс-бомби, почала сольну співочу кар’єру. Також Ільїна знімається в кінофільмах і телесеріалах («Клуб», «Павутина», «П’ятий кут», «Російський дубль», «Духless» та ін.).

А ТИМ ЧАСОМ…

Турнір WTA в Ухані (призовий фонд — 2,44 млн. дол.). Перше коло. Світоліна (Україна) — Джорджі (Італія) — 6:2, 6:3.

ITF у Шрусбері (25 тис. дол.). Чвертьфінал. Бейгельзімер (Україна, 5) — Долонц (Сербія) — 6:3, 0:6, 7:5. Півфінал. Бейгельзімер — Додан (Франція) — 3:6, 5:7.

ITF у Добричі (25 тис. дол.). Друге коло. Тіг (Румунія) — Козлова (Україна, 2) — 6:4, 4:6, 6:1.

«Челленджер» в Ізмірі (106 тис. дол.). Друге коло. Марченко (Україна, 7) — Сеткич (Боснія) — 6:4, 5:7, 6:3. Чвертьфінал. Джазірі (Туреччина, 1) — Марченко — 5:7, 6:2, 7:6.