Буде мир — будуть гроші

Буде мир — будуть гроші

Сьогодні через свій офіційний журнал Євросоюз мав оприлюднити перелік подальших санкцій щодо Росії, які впродовж усього минулого тижня готувала Європейська Рада. Як повідомила вчора зранку речниця Єврокомісії Піа Аренкільде Хансен, до вечора свої підписи під узгодженими пропозиціями мали поставити представники всіх 28 держав — членів ЄС. Формально вони вже надали свою згоду через послів у Брюсселі, тож зволікань із публікацією виникнути не мало.

Готовність до розлучення

Готовність до розлучення

Менш ніж за два тижні до проведення у Шотландії референдуму щодо відділення від Британії кількість прихильників незалежності вперше перевищила кількість охочих залишитися у складі Об’єднаного Королівства. Про це свідчать результати соціологічного опитування компанії YouGov, яка з 2 по 5 вересня вивчала громадську думку на замовлення газети «Сандей таймс». Із тих респондентів, хто вже визначився зі своїм ставленням до проблеми, за суверенітет Шотландії готові проголосувати 51%.

Небезпечна економія

Небезпечна економія

Всупереч рішенню останнього саміту НАТО, Німеччина не має намірів збільшувати витрати на оборону, дала зрозуміти міністр оборони ФРН Уршула фон дер Лейєн. Нині Берлін витрачає на оборонні цілі 1,3 відсотка від ВВП, а на Уельському саміті Північноатлантичного Альянсу минулого тижня вкотре пролунав заклик про збільшення видатків на оборону всіх держав-членів блоку до 2 відсотків від ВВП.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики