«Дрім-тім» і нездійсненна мрія

«Дрім-тім» і нездійсненна мрія

Минулої п’ятниці рейсом Більбао-Київ чоловіча баскетбольна збірна України повернулася з першого у своїй історії чемпіонату світу. Підопічні Майка Фрателло були за крок до того, аби залишитись на іспанському «мундіалі» на 1/8 фіналу, але, як виявилося, визначальним для «синьо-жовтих» став результат четвергового матчу Фінляндія — Нова Зеландія. Гості з Океанії несподівано взяли гору, хоча фіни на останніх секундах були близькі до того, аби схилити шальку терезів на свою користь. Відтак у поєдинку з американцями команді України потрібна була лише перемога. А це — з розряду фантастики…

Трилер на захмарній висоті

Трилер на захмарній висоті

Тривалий сезон «Діамантової ліги» минулої п’ятниці завершився 14-м етапом у Брюсселі. Згідно з регламентом, здобуті на фінальному етапі очки подвоюються. Саме ця обставина не дозволила втримати лідерство нашому найкращому стрибунові у висоту — Богданові Бондаренку, який був переможцем «Діамантової ліги» минулого року. Головний приз-2014 — 40 тисяч доларів готівкою й коштовний діамантовий перстень від фірми Beyer — дісталися одвічному суперникові Богдана, Мутазу Ессі Баршиму з Катару.

«Розділка» — «на десерт»

«Розділка» — «на десерт»

Із трьох гонок «Гранд туру» французька «Велика петля» займає окреме місце в календарі велопрофі. По суті, весь річний план підготовки зірок велоспорту підпорядкований «Тур де Франсу». Утім цього року його спортивна складова вийшла доволі нецікавою — суцільне домінування італійця Вінченцо Нібалі позбавило найбільш рейтингову велобагатоденку року інтриги.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Під музику новацій

Під музику новацій

Без сумніву, нинішній президент УЄФА француз Мішель Платіні ввійде в історію континентального футболу як реформатор та новатор. І нехай його нововведення здебільшого носять поверхневий характер, усе ж таки в житті футбольної спільноти Старого світу вони залишають свій відбиток.

Легка прогулянка Нью-Йорком

Легка прогулянка Нью-Йорком

Перемігши в ніч iз неділі на понеділок Каролін Возняцьки, американка Серена Уїльямс третій рік поспіль тріумфувала на домашньому турнірі «Гранд слему». Загалом же за свою вражаючу здобутками кар’єру Чорна перлина вшосте вигравала «Ю-Ес оупен», збільшивши таким чином загальну кількість одиночних тріумфів на змаганнях із серії «Великого шолома» до 18.

Всі статті рубрики