Надскладне спілкування

Надскладне спілкування

Більше п’яти годин тривали у Берліні чотиристоронні переговори, присвячені пошуку шляхів виходу з української кризи. Але жодного конкретного результату міністри закордонних справ України — Павло Клімкін, Росії — Сергій Лавров, Франції — Лоран Фабіус та Німеччини — Франк-Вальтер Штайнмайєр — не досягли. Хоча глава німецького МЗС, який вийшов до журналістів повідомити про результат зустрічі, намагався бути оптимістом.

«Потьомкінський» конвой

«Потьомкінський» конвой

Довгоочікуваний російський «гуманітарний конвой» нарешті доїхав до України. У ніч на неділю, 17 серпня, міністр соціальної політики Людмила Денисова підписала наказ про визнання вантажу, який так довго везли до українського кордону маже 300 перефарбованих у білий колір військових фур, гуманітарною допомогою.

«Не кради» проти «не убий»

«Не кради» проти «не убий»

В американському місті Фергюсон, штат Міссурі, вже більше тижня тривають жорсткі сутички демонстрантів із поліцією. Люди вийшли на акції протесту після загибелі 18-річного афроамериканського підлітка, у вбивстві якого підозрюють білого поліцейського.

Принц і злякатися не встиг

Принц і злякатися не встиг

Озброєні нападники атакували в Парижі кортеж саудівського принца й пограбували його, відібравши 250 тисяч євро та цінні документи. Як повідомляє агенція «Рейтер» із посиланням на заяву паризької поліції, грабіжники були озброєні автоматами Калашникова. Але жодного пострілу не пролунало і ніхто не постраждав.

Всі статті рубрики