Привид конвою

Привид конвою

Є у світовому міському фольклорі легенда про поїзд-привид, який час від часу з’являється на коліях, проїздить через вокзали й залізничні станції, але ніколи не зупиняється й безслідно зникає вдалині. Хто в ньому їде, що везе й куди — моторошна загадка, від якої холоне кров.

Боже, Верховного правителя храни!

Боже, Верховного правителя храни!

У розпалі підтримуваної Кремлем війни в Україні президент Росії Володимир Путін не посоромився завітати на українську територію. Позавчора ввечері кремлівський лідер прибув із візитом до Криму, де з такої нагоди перекрили вулиці центральних міст і навіть траси.

Над прірвою в Альпах

Над прірвою в Альпах

Позавчора у Швейцарії через зсув ґрунту, спричинений сильними зливами, зійшли з рейок кілька вагонів потяга, що йшов із міста Кур до гірського курортного містечка Санкт-Моріц на сході країни. Один вагон упав із крутого схилу гори, інші зависли над прірвою.

За мир між народами і Кореями

За мир між народами і Кореями

Уперше за чверть століття Папа Римський відвідує з візитом Південно-Східну Азію. У 1995-му Іван Павло ІІ узяв участь у святкуванні Міжнародного дня молоді в столиці Філіппін Манілі. А позавчора Папа Франциск прибув до столиці Південної Кореї — Сеула.

Всі статті рубрики