Експеримент заради життя

Експеримент заради життя

Іспанський священик Мігель Пахарес став першим європейцем, який помер від лихоманки Ебола, що лютує в Західній Африці. Як повідомляє Бі-Бі-Сі, він пішов із життя позавчора в мадридській лікарні «Карлос ІІІ». За п’ять днів до смерті 75-річного місіонера перевезли з Ліберії на батьківщину — у спеціальному контейнері й із дотриманням усіх можливих заходів безпеки, аби упередити поширення вірусу.

Вона була легендою

Вона була легендою

У Нью-Йорку пішла з життя знаменитість середини минулого сторіччя Лорен Беколл, яку Американський інститут кіно назвав однією з найбільших зірок в історії Голлівуду. Актриса, якій 16 вересня виповнилося б 90 років, померла позавчора у своїй квартирі від обширного інсульту, повідомляє інтернет-портал TMZ.com.

Спасибі Путіну за порожні полиці

Спасибі Путіну за порожні полиці

Відмова Росії від низки харчових продуктів iз країн Євросоюзу спричинила несподіваний, але приємний для європейських споживачів ефект. Якщо над багатьма фермерами, які постачали свою продукцію в РФ, нависла загроза банкрутства, то покупці в межах Євросоюзу з нетерпінням чекають зниження цін на деякі категорії продуктів.

Обережно: допомога!

Обережно: допомога!

Даремно харківські автолюбителі оголошували в соцмережах «мобілізацію» з метою перегородити дорогу колоні вантажівок із загадковою «гуманітарною допомогою» з Росії. Станом на вчора по обіді 280 побілених вантажівок із Підмосков’я ще так і не перетнули український кордон, але вже нібито точно було відомо, що в’їдуть вони не з боку Харківщини.

Небажані «витязі»

Небажані «витязі»

Через роль Росії в українській кризі швейцарське оборонне відомство вирішило відмовитись від участі російських пілотів та літаків у військовому авіашоу на військовій базі Паєрн поблизу міста Лозанна. «Це відповідає позиції утримання від контактів iз Росією у військовій сфері, яка наразі практикується», — наголошується в заяві департаменту оборони, захисту населення та спорту Швейцарії.

Про Путіна — з «автозаку»

Про Путіна — з «автозаку»

Незважаючи на тотальну «путінізацію» преси і невблаганне повернення країни до ідеалів «совка», за північно-східним кордоном нашої держави є ще й інша, не зазомбована і думаюча Росія. І хоч як важко залишатися людиною із власною думкою в таких умовах, які створює в РФ президент Володимир Путін, нечисленні «білі ворони» не здаються і виходять на акції проти війни та на підтримку України.

Всі статті рубрики