«Лишайся, мила, не плач, кохана...»

«Лишайся, мила, не плач, кохана...»

Загони добровольців, які воюють проти російських окупантів у зоні АТО, вже найближчим часом поповнять курінь УНСО. Зараз сотні хлопців завершують свій вишкіл у тренувальному таборі на Вінниччині. А потім їх чекає війна — стрільці УНСО окремим підрозділом, зі своїми безпосередніми командирами, будуть долучені до однієї з військових частин Міністерства оборони України.

Вище неба

Вище неба

Кременчуцький парашутист-спортсмен Олег Леуцький, за плечима в якого майже 150 стрибків із парашутом, останнього разу відзначився тим, що, вийшовши з літака у вишиванці (під захисним костюмом) на висоті 4200 метрів, у вільному падінні розкрив український державний прапор.

Готуйтеся до осені

Готуйтеся до осені

На території України — мінлива погода. На південному сході пануватиме спека, а от жителям західних та північних областей слiд не забувати про парасольки. У західних областях очікуються короткочасні грозові дощі. Протягом 14—18 серпня дощі з грозами пройдуть і на території північних та деяких центральних регiонiв, зокрема, у Вінницькiй, Кіровоградськiй та Черкаськiй областях.

Порожнє місце від Путіна

Порожнє місце від Путіна

Не встигли жителі невеличкого містечка Костопіль, що на Рівненщині, натішитися своєю новою пам’яткою та нафотографуватися бiля неї, як скандальний надгробок російському очільнику зник під покровом ночі.

Рейд у тил

Рейд у тил

Доки Україна, Європейський Союз, США та РФ узгоджують нюанси надання гуманітарної допомоги мешканцям Луганська, на Донбасі продовжуються запеклі бої між силами антитерору та бойовиками. За даними РНБО, упродовж попередньої доби українські військові 25 разів вступали у вогневий контакт із терористами та російськими найманцями.

Вгамувати Кернеса

Вгамувати Кернеса

Учора під Верховною Радою група харків’ян вимагала розпуску своєї міськради. Аналогічні заходи кількома днями раніше пройшли і в самому Харкові, де вже почався збір підписів за створення iніціативної групи, що серйозно займеться відставкою мера Геннадія Кернеса.

Спадкоємець Володимира

Спадкоємець Володимира

Спроба таємного «палацового перевороту», яка мала місце ще за часів хвороби митрополита Володимира, на щастя, так і не була реалізована. Не в останню чергу — завдяки величезному резонансу та увазі громадськості до процесів, які відбувалися в лоні УПЦ Московського патріархату та навколо нього.

Всі статті рубрики