Удар Каменюки і провал у Спліті

Удар Каменюки і провал у Спліті

Вельми непевними є шанси двох українських клубів, що торують шлях до групового турніру Ліги Європи, на проходження до четвертого кваліфайн-раунду. Якщо «Зоря», граючи домашній матч на стадіоні ім. Лобановського в Києві, задовольнилася нічиєю — 1:1 — із норвезьким «Мольде», то «Чорноморець» несподівано «всуху» програв у Спліті місцевому однойменному «Раднічкому ногометному клубу».

Крим — не південь Росії. У футболі теж

Крим — не південь Росії. У футболі теж

Із 5 серпня орієнтовно на 12-те перенесено старт першості Росії в зоні «Південь» другого дивізіону. Це саме той підрозділ, до якого Російський футбольний союз минулого четверга включив три клуби, які, за висновком УЄФА, де-юре є українськими — сімферопольський ТСК, севастопольський СК ЧФ та ялтинську «Жемчужину».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Останній шанс» для патріотів

«Останній шанс» для патріотів

Знавці кажуть, що процес жеребкування — дуже делікатна справа. І справді, витонченість цього дійства підтверджує й календар української прем’єр-ліги, в якому вже третій сезон поспіль прослідковується цікава закономірність. Починаючи з сезону 2012/2013 років, розклад матчів, який, до слова, формується саме шляхом жеребкування, складено таким чином, що «Динамо» та «Шахтар» по черзі грають з одним і тим же клубом.

«Життя буває несправедливим»

«Життя буває несправедливим»

Його називали веселуном і професором, майстром гри у більярд та «мозком» команди. Таким залишився в пам’яті своїх друзів, близьких та динамівських одноклубників білорус Валентин Белькевич, серце якого перестало битися минулої п’ятниці.

Всі статті рубрики