Кремлівська «зозуля»,

31.07.2014

Провівши власний аналіз преси, я зробив висновок, що Юлія Тимошенко є політичною аферисткою світового масштабу. Звідкіля в неї сотні мільйонів гривень на утримання офісів «Батьківщини», платного персоналу? Скільки сотень мільйонів потрачено на передвиборчу агітацію в президенти України? Звідкіля ці мільйони?

Стаття Олега Ганського («УМ», 4 листопада 2013 р. «Обережно, в шахтах «кроти») про збитки державі при керуванні ставлениками БЮТ: «народний» депутат від «Батьківщини» Наталія Королевська була «кротом», за іншим, сленговим, словом — наглядачем вугільної галузі. За схемою БЮТівських кураторів у вугільній галузі крали продукцію тисячами вагонів, вимагаючи гарантованих «відкатів», а шлак видавали за вугілля. За прем’єрства Тимошенко ця галузь завдала державі збитків на мільярдні суми. Маю надію, що сьогодні прокуратура розбереться, чому Тимошенко на це не реагувала.

Головний бухгалтер Мінвуглепрому Леся Лесик повідомляла про факти руйнування вуглевидобувної галузі та діяльності її куратора — Наталії Королевської (опубліковано в інтернеті). Ці факти перевіряли Генпрокуратура, ГоловКРУ, СБУ. За їхніми висновками, все написане там підтвердилося! Але подальшого розвитку ця справа «чомусь» не набула. З цього приводу пані Лесик звернулася з листом до Президента України Віктора Ющенка, в якому ще раз оприлюднила схему корупції. Свою аналітичну довідку пані Леся подавала і Прем’єр-міністру Тимошенко, але жодних дій від Прем’єра шахтарі так і не дочекалися, сформована піраміда розкрадання державних коштів працювала без будь-яких збоїв. Сподіваюся, що сьогодні таки поновлять розгляд цього злочину, оскiльки матеріали перевірки, звісно ж, десь є.

Сталося так, що епоха 2005 — 2009 рр. дала 100 % панування Верховній Раді, яка вершила закони, спрямовані на власну наживу олігархічно-депутатських кланів та власних холуїв. У цей час ВР стає на шлях повалення українського Президента Віктора Ющенка, який вказувала кремлівська влада. Саме ВР почала зомбувати населення, що обов’язок Президента нести відповідальність за всі гріхи, які створила Верховна Рада. З подібними заявами виступали комуніст Симоненко, його прибічники Шуфрич, Чечетов, особливо активним у цій кампанії був представник БЮТ Яворівський. У 2005 р. БЮТ у коаліції з «регіоналами» та комуністами відправив у відставку уряд Єханурова. Це був початок співробітництва Тимошенко з прокремлівською п’ятою колоною, щоб внести розбрат у «помаранчеву» коаліцію. У 2007 р. БЮТ, керований леді Ю., разом із «регіоналами» та комуністами, подолавши президентське вето, ухвалив дуже важливий закон про Кабінет Міністрів, і це було подальшим скороченням повноважень Президента.

У 2008 р. на догоду Росії Тимошенко заблокувала використання нафтогону «Одеса — Броди» в аверсному напрямку, тим самим перешкодивши зменшенню енергетичної залежності України від Росії.

2008 рік. Війна Росії проти Грузії. Постає питання: Україна наступна? Тимошенко як глава уряду та лідер БЮТ не допустила ухвалення ні урядом, ні парламентом заяви на захист територіальної цілісності Грузії. Вона ж захищала Росію, коли її кораблі Чорноморського флоту в територіальних водах України плавали, як заманеться, незважаючи на українські закони. Це леді Ю. силами БЮТ і при підтримці комуністів та «регіоналів» на догоду Росії звільнила проукраїнського міністра МЗС Огризка, який був призначений за квотою Президента Ющенка.

Тимошенко — гробар Помаранчевої революції, кремлівська «зозуля», яка з вдячності за закриті у Росії кримінальні справи виштовхувала з політичного поля проукраїнських «помаранчевих» політиків. Її авантюризм не сумісний зі здатністю стратегічно мислити, про що говорили не раз Степан Хмара, Борис Нємцов та інші.

У 2008 р. через недієздатність Верховної Ради Президент Ющенко видав указ про позачергові парламентські вибори, але Тимошенко цей указ заблокувала, тим самим демонструючи, хто в домі хазяїн.

Пані Тимошенко, а чи не пора нарешті дати пояснення, звідкіля у вас і вашої сім’ї сотні мільйонів фунтів стерлінгів і доларів на 278 банківських рахунках у 26 країнах світу? За що живе ваша донька Женя, ніде не працюючи? 20 лютого ц.р. вона святкувала свій день народження у ресторані в Римі, де кожна страва коштувала по тисячі євро, а в цей день гинули люди на Майдані за незалежність України. Народ України чекає пояснень.

В. Мироненко
Миколаїв
  • Аби жолуді, а до дуба — байдуже...

    Чисельність населення у будь-якій країні є фактором, що безпосередньо впливає на подальший розвиток суспільства — уповільнює чи прискорює його, а також вважається базисом економічного, соціального, політичного, культурного, духовного та інтелектуального розвитку держави. >>

  • Яйце, прапор і безсмертна душа

    На перший погляд, це несумісні речі, проте вони є різними формами матерії та енергії, перетворені фізикою і біофізикою. Багато тисячоліть людина пізнавала Світ — від плескатої Землі до нейтрона й пульсара; пристосовувалася до природи, накопичувала досвід використання природних явищ на свою користь. Незрозумілі явища приписували «галузевим» богам; творилися міфи, з яких формувалася релігія. >>

  • Історія повторюється і вчить

    Події, які відбуваються у сучасному світі, вимагають від нас, українців, бути особливо пильними. Озвіріла влада Москви йде на все, щоб порушити встановлений мир і порядок у світі, одурманити населення Росії, виправдати свою агресивну політику щодо своїх сусідів. Особливу роль у цій справі відіграє Московська церква як підрозділ ФСБ. >>

  • Прийми, загарбнику, нашi дари...

    Проблеми, притаманні нашому життю, не зникли після виборів до Верховної Ради, а лише загострилися та ще й довели, що виборець не мудріший за дурного карася. Подивімося на партії, які прийшли в парламент. >>

  • Фальшива назва держави

    Після Полтавської битви 1709 року, зламавши незалежницький спротив волелюбних українців на чолі з Мазепою, московський цар Петро І в 1721 р. проголосив Московію називати Росією, а себе — імператором Російської імперії, хоча Залісся (тобто Московія) ніякого відношення до Київської Руси-України не мало, її історичне минуле — в Золотій Орді. >>