Присяжні не допомогли

Присяжні не допомогли

Наприкінці минулого тижня колегія суддів судової палати у кримінальних справах Апеляційного суду Львівської області таки засудила громадянина Королівства Марокко Шакіба Отмана до 15 років позбавлення волі за вбивство відомого львівського травматолога Леона Фрайфельда.

Опій для народу

Опій для народу

У Черкасах правоохоронці затримали організовану злочинну групу, яка налагодила виготовлення та збут ацетильованого опію на території міста, причому доволі оригінально.

«Тату, не вбивай»

«Тату, не вбивай»

Ця моторошна історія вразила до глибини душі навіть досвідчених міліціонерів, не кажучи вже про жителів невеликого села, у якому сталася трагедія. Тіло молодої жінки без ознак життя на підлозі її будинку виявив односелець, який випадково зайшов до хати. Він і викликав міліцію та родичів нещасної жінки.

Джентльмен невдачі

Джентльмен невдачі

Почалася ця історія з того, що зловмисник звернувся до 61-річного власника іномарки «Деу-Ланос» із проханням відвезти його з Харкова до приміського містечка Васищево. На своє лихо, водій погодився, про що пошкодував одразу ж після того, як виїхав за місто. Погрожуючи пістолетом, пасажир наказав водієві забиратися геть, а сам зник у невідомому напрямку.

Всі статті рубрики