Наліво підеш — ікру втратиш, направо — КНДР станеш...

Наліво підеш — ікру втратиш, направо — КНДР станеш...

ЗЄвросоюз розробив три сценарії запровадження довгоочікуваних секторальних санкцій щодо Росії. Як повідомляє «Європейська правда», у документі, проект якого публікує «вісник ЄС» Euobserver, є як найпростіші обмеження, що не матимуть відчутного впливу на економіку РФ, так і жорсткі заходи, здатні «обнулити» російський бюджет.

Пливе Су-24, води повен

Пливе Су-24, води повен

Мешканці Далекого Сходу Росії, який торік постраждав від катастрофічної повені, знову потерпають від великої води. У Хабаровському краї, Якутії, Амурській, Магаданській та Єврейській автономній областях оголошено екстрене попередження про можливе підтоплення. У Магадані, де за півтора дня випала тримісячна норма опадів, введено режим надзвичайної ситуації.

«Майдану» не дочекаєтесь!

«Майдану» не дочекаєтесь!

Так і не ставши «історичним», як того очікували оглядачі, вівторкове екстрене засідання Ради безпеки Російської Федерації на тему загрози суверенітету і територіальній цілісності Росії залишило по собі відчуття, як кажуть росіяни, «льогкого нєдоумєнія». Розпочавши із заяви, що «прямої загрози суверенітету і територіальній цілісності сьогодні, звісно, немає», Володимир Путін міг на цьому засідання й закрити — порядок денний-то вичерпано.

Всі статті рубрики