Ховаємо літо про запас

Ховаємо літо про запас

Уродили вишні, абрикоси, яблука, малина і сливи, тож узимку ласуватимемо пирогами із запашним джемом і варениками з варенням. Шматочками літа присмачуватимемо сніданки, обіди й вечері, якщо, звичайно, не лише вкидатимемо до рота свіжі ягоди і фрукти, а й заморозимо чи законсервуємо частину врожаю. Ще не знаєте як? Допомагаємо знайти варіанти.

Угорка з незвичайними сусідами

Угорка з незвичайними сусідами

Є немало тих, хто мліє від смаку сливи з шоколадом. Саме для вас і тих, хто хоче спробувати щось нове, — варення зі слив і шоколаду. Для приготування потрібно: 2 кг твердих слив (ідеально підходить угорка), кілограм цукру, плитка справжнього чорного шоколаду, третина чайної ложки лимонної кислоти (не обов’язково), 200 г якісного вершкового масла.

Всі статті рубрики