Формула не-Ахметова

Формула не-Ахметова

Засідання виконкому Федерації футболу України, яке відбулося вчора, так і не розставило крапки над «і» в питанні проведення національної першості сезону-2014/15. Чемпіонат планується почати вже через одинадцять днів — 26 липня, а формат турніру досі перебуває в тумані. Відома лише кількість клубів-учасників — 14.

Вернидуб чекає «Лачі»

Вернидуб чекає «Лачі»

Першою з українських команд у єврокубковому сезоні-2014/15 стартує луганська «Зоря». Суперником підопічних Юрія Вернидуба в другому відбірковому раунді Ліги Європи буде клуб «Лачі» з однойменного албанського міста. У першому раунді «Лачі» — після двох нічиїх (1:1) — узяв гору над словенським «Рударом» із Веленьє лише в серії пенальті.

Чемпіонський «постріл» із лави запасних

Чемпіонський «постріл» із лави запасних

Учора опівночі за київським часом, коли завершився вирішальний поєдинок «мундіалю», геніальний аргентинець Ліонель Мессі до своєї грандіозної колекції з чотирьох «Золотих м’ячів» додав іще одну знакову нагороду. Його визнали найкращим футболістом чемпіонату світу-2014, нагородивши «малим» «Золотим м’ячем».

Чебан на Євро — без медалі,

Чебан на Євро — без медалі,

Дві медалі здобули 32 українські спортсмени, які брали участь у чемпіонаті Європи з веслування на байдарках і каное в німецькому Бранденбурзі. «Срібло» на дистанції 5000 м завоював Едуард Шеметило. У вирішальному заїзді 23-річний уродженець Ковеля показав час 22.47,687, майже на хвилину відставши від переможця змагань, німця Себастьяна Бренделя.

Резервний план

Резервний план

«Дорожня карта» кожної з трьох велобагатоденок «гранд туру» складена таким чином, що складність етапів наростає з наближенням фінішу перегонів. Власне не є винятком і нинішній, 101-й за ліком, «Тур де Франс», де наразі лише розпочалася «горбиста» «прелюдія» до виснажливих гірських ділянок, на яких, по суті, й має вирішитися доля власника жовтої майки.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Мюнхенська змова» в Ріо?

«Мюнхенська змова» в Ріо?

Президент Росії Володимир Путін, президент ФІФА Йозеф Блаттер, канцлер Німеччини Ангела Меркель — ця трійця, зібрана докупи керівником світового футболу, особливо вирізнялася у VIP-ложі стадіону «Маракана» на фінальному матчі Кубка світу. Російський лідер спеціально під фінал «мундіалю» підтасував свій візит до Латинської Америки (Куба—Аргентина—Бразилія), а заодно ще й зустрівся на футболі з давньою приятелькою Ангелою, очільницею найпотужнішої держави Євросоюзу.

Всі статті рубрики