Російський фашизм

Російський фашизм

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Для з’ясування сутності поняття «фашизм» спочатку звернімося до Вікіпедії, зокрема її російської версії. Останню автор використав тому, щоб не було зайвих підстав в упередженості. Отже, у відповідній статті можна прочитати, що фашизм — це узагальнена назва ультраправих політичних рухів та ідеологій, яким властиві диктаторський лад із притаманними для нього виявами націоналізму, культу особи, мілітаризму і тоталітаризму.

Битва за Балкани

Битва за Балкани

Попри те, що Євросоюз так і не перейшов від погроз про введення третьої хвилі санкцій проти Росії до їх реалізації, у Кремля є підстави для хвилювання. І незважаючи на «добру міну», у Кремлі, схоже, таки відчувають, що гра може вийти поганою. Особливо якщо через «непоступливість» ЄС буде заморожено будівництво газопроводу «Південний потік» в обхід України, на який Москва покладає великі надії.

Вихід із кризового піке

Вихід із кризового піке

Греція вже не потребує ні списання боргів, ні третього пакета допомоги міжнародних донорів. Як повідомляє «Німецька хвиля», уряд в Афінах заявляє про економічний підйом та розраховує на сталий профіцит державного бюджету.

Втікай, бо завтра буде війна!

Втікай, бо завтра буде війна!

Кількість мігрантів, які шукають притулку в державах ЄС, з кожним роком зростає. Про це свідчать результати щорічного звіту Європейської агенції з питань надання притулку (ЕАSО), оприлюднені позавчора в Брюсселі. За минулий рік у ЄС попросилися 43 760 біженців — це на 30% більше, ніж у 2012-му, і найбільше з початку відповідних підрахунків 2008 року.

Всі статті рубрики