Збирали «вершки» з кредиток

Збирали «вершки» з кредиток

Черкаські співробітники СБУ вийшли на слід організованої злочинної групи, яка спеціалізувалася на зніманні чужих грошей із банкоматів. Любителі нажитися за чийсь кошт «працювали» не лише у Черкасах, а й у Києві. Для того, аби швидко розбагатіти, підприємливі молодики налагодили несанкціоноване втручання у роботу банківських систем: встановлювали на банкомати так звані скімінгові пристрої.

Гра з вогнем

Гра з вогнем

Постріли пролунали посеред вулиці навпроти відділу міліції, як-то кажуть, серед білого дня — після десятої ранку. Свою небезпечну розвагу 22-річний сумчанин почав неподалік: спочатку зайшов до спеціалізованого магазину «Мисливець» і, погрожуючи продавчині ножем, узяв помпову рушницю та набої до неї, зробив пробний постріл і попрямував вулицею до міськвідділу.

Ставка — два життя...

Ставка — два життя...

Безробітний 51-річний житель Первомайського району жив у приватному будинку разом iз тяжко хворою матір’ю, за якою доглядав. Пенсії жінки ледь вистачало на ліки та їжу, а чоловікові хотілося розкішного життя. І тоді він вирішив піти ва-банк: заклав власне житло, а на отримані гроші накупив лотерейних квитків.

За рибу — гроші

За рибу — гроші

Черкащани так люблять браконьєрити у Кременчуцькому водосховищі, що часто-густо потрапляють зі своїм уловом у «сітки» місцевих правоохоронців. Тільки з початку цього року працівники лінійного відділення міліції річкового порту Черкас вилучили у любителів рибних страв, які займалися незаконним виловом, 19 плавзасобів i близько 200 сіток.

Посягнули на цісаря

Посягнули на цісаря

Яких тільки крадених речей не значиться в «доробку» двох — 21-річного та на два роки молодшого — мешканців знаного на Прикарпатті села Нижній Вербіж Коломийського району. Поки їхні земляки в поті чола трудилися, аби стати кількаразовими поспіль переможцями Всеукраїнських конкурсів із благоустрою населених пунктів, тандем місцевих злодіїв системно й безкарно викрадав в односельчан косарки, бензопилки, електромотори, посуд та інші господарські речі, що потрапляли під руку.

Всі статті рубрики