«Баба Наташа» відвоювалася

«Баба Наташа» відвоювалася

Звільнений минулої п’ятниці Маріуполь, який тимчасово став адміністративним центром Донеччини (саме тут нині працює «губернатор» Сергій Тарута з командою), ще не повністю зачищений від бойовиків. Звісно, півмільйонне місто перебуває під українським контролем, над адміністративними будівлями знову майорять державні прапори, але чимало терористів пішло у підпілля.

Колишній став підозрюваним

Колишній став підозрюваним

Колишнього голову Запорізької облдержадміністрації Олександра Пеклушенка підозрюють в організації масових заворушень за попередньою змовою групою осіб.Як повідомили «УМ» у прес-службі обласної прокуратури, встановлено, що колишній «губернатор» разом з іншими особами 26 січня 2014 року організував розгін мітингу на площі Фестивальній перед будівлею Запорізької облдержадміністрації.

Фальшиві менти

Фальшиві менти

Трьох бандитів затримали під час спроби збути награбоване на одному з ринків Миколаєва. Як розповіли у прес-центрі обласної міліції, слідчі Очакова відкрили кримінальне провадження проти цього тріо за фактами розбою. Затриманим злочинцям загрожує тюремне ув’язнення на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Не пройшло і півроку

Не пройшло і півроку

Побитим черкаським журналістам, котрих під час Революції гідності відлупцювали міліціонери, варто радіти. Бо не пройшло і півроку, як слідчим відділом прокуратури Черкаської області зареєстровано кримінальні провадження за фактами перешкоджання працівниками міліції законній професійній діяльності журналістів під час висвітлення ними акцій протесту.

Всі статті рубрики