«Тебе посадять. А ти не крадь!»

«Тебе посадять. А ти не крадь!»

Ця новина — дещо курйозна, із серії, так би мовити, «закон бумеранга в дії». Днями депутат Законодавчих зборів Санкт-Петербурга (фракція «Яблуко») Борис Вишневський звернувся до правоохоронних органів iз проханням порушити кримінальні справи проти так званого глави уряду Криму Сергія Аксьонова за заборону мітингів на півострові, пише еizvestia.com.

Тимошенко та її погана форма

Тимошенко та її погана форма

Зворушливе фото, яке обійшло більшість видань і на якому Юлія Тимошенко та Арсеній Яценюк укупочці потягують шампанське в Юліному штабі, знайшло чимало коментарів. Хтось розгледів на обличчі Тимошенко сліди слiз, а поза схиленого до неї Яценюка трактувалась як прояв співчуття. Щодо останнього, то тут сумнівів нема: принаймні про людське око Арсеній Петрович мав продемонструвати ЮВТ свою підтримку. Та чи плакала вона насправді — про це історія мовчить.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Входить і виходить

Входить і виходить

Те, що з 8 грудня 1991 року Україна належить до країн-членів СНД, відомо кожному. Такий собі симулякр розваленого СРСР створили у Біловезькій пущі тодішні очільники трьох слов’янських республік. Пізніше до політично-економічного союзу України, Росії та Білорусі приєдналися ще вісім «уламків» Радянського Союзу — середньоазійські держави, а також Вірменія та Молдова.

Всі статті рубрики