«Не лізьте не в своє діло!»

«Не лізьте не в своє діло!»

Україна прийняла за військові навчання міжнародний конкурс, який не може загрожувати її безпеці. Про це заявив головнокомандувач ВПС Росії Віктор Бондарєв, порадивши Києву «не лізти не у свою справу». Раніше українське МЗС висловило стурбованість планами російських військових провести навчання «Авіадартс-2014» поблизу українського кордону в період наших президентських виборів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Замість повернути дівчат —убивають жінок

Замість повернути дівчат —убивають жінок

Щонайменше 118 людей загинуло і понад півсотні отримали поранення в результаті подвійного теракту, скоєного в Нігерії. Два потужні вибухи з інтервалом у 20 хвилин пролунали позавчора вдень (о 17-й годині за Києвом) у торговельному кварталі міста Джос, що в центральній частині країни. Жертв може бути більше, адже на місці подій розташовані численні крамниці, офіси компаній, банки, лікарня, ринок.

Добре в ЄС, де нас нема

Добре в ЄС, де нас нема

У десяти країнах Центральної та Східної Європи підбивають підсумки 10-річного перебування у складі Європейського Союзу. І попри те, що у «старих» членів ЄС до Брюсселя є чимало претензій, «новачки» в приєднанні до європейської спільноти знаходять переважно позитиви.

Радикальний тріумф

Радикальний тріумф

На виборах у Європарламент, що почалися сьогодні й відбуватимуться до неділі включно в усіх 28 країнах ЄС, тріумфуватимуть радикальні угруповання, які можуть досягнути найбільшого успіху в історії. Такі прогнози експертів напередодні голосування публікують європейські ЗМІ.

Всі статті рубрики