Путіна підводять союзники

Путіна підводять союзники

Президент Росії Володимир Путін учора прибув із дводенним візитом до Китаю. На тлі санкцій та охолодження відносин із країнами Заходу Путін сподівався заручитися підтримкою Пекіна, який, на противагу більшій частині міжнародної спільноти, займає обережну позицію щодо кризи в Україні.

Безпринципність «гаранта»

Безпринципність «гаранта»

Росія не може й не збирається гарантувати територіальну цілісність України, оскільки ніколи не брала на себе подібних зобов’язань. Відповідну заяву прем’єр-міністр РФ Дмитро Медведєв зробив в інтерв’ю агенції «Блумберг», реагуючи на запитання, чи може Москва гарантувати, що Луганська й Донецька області не стануть частиною Росії.

Велика вода — як велика війна...

Велика вода — як велика війна...

Руйнівні повені, які затопили значну частину Балкан, потроху відступають, і влада постраждалих країн починає підраховувати збитки. Ситуація невтішна. Велика вода завдала шкоди більш ніж 1,6 мільйона мешканців Боснії та Сербії. Мільйон боснійців — понад чверть населення країни — не мають доступу до питної води.

Уже не найнадійніші?

Уже не найнадійніші?

Один із найбільших швейцарських банків «Кредіт Свісс» сплатить уряду США штраф у 2,6 мільярда доларів задля мирного розв’язання судової справи, яка тягнеться вже багато років. Як повідомляє британська газета «Файненшл таймс», банківська установа визнала свою провину в тому, що допомагала американським багатіям ухилятися від сплати податків.

Всі статті рубрики