МАКСИМалізм «Попелюшки»

06.05.2014
МАКСИМалізм «Попелюшки»

Наталя Водянова.

Російська топ-модель і благодійниця Наталія Водянова, окрім усього, ще й багатодітна мама. Днями її дружня сім’я поповнилася ще одним членом — 2 травня Наталя народила сина. «О 2:45 народився наш син Максим, який виправдав значення свого імені: вага 4,2 кілограма і 55 сантиметрів зросту! — на ранок прозвітувала молода мама в соціальній фотомережі «Інстаграм». — І я, й малюк почуваємося чудово — на радість гордого татуся. Дякуємо всім за добрі побажання, я б хотіла передати їх усім жінкам, які перебувають у «цікавому стані». Насолоджуйтеся кожною хвилиною!».

Тато новонародженого, 36-річний французький мільярдер Антуан Арно, не приховує емоцій, адже Максим — його первісток. А 32-річна Наталя, нагадаємо, має двох синів та дочку — 12-річного Лукаса, 6-річного Віктора і 8-річну Неву — від першого чоловіка, британського аристократа Джастіна Портмана. Кілька років тому «російська Попелюшка», як називають Водянову за те, що з дуже бідного життя у Нижньому Новгороді вибилася в зірки світового масштабу й багатства, подала на розлучення після десяти років шлюбу. Подейкують, лорд Портман зазирав у чарку й відзначався психологічною нестабільністю, чим зрештою остаточно «дістав» дружину.

Із сином засновника французької компанії LVMH, якій належать такі відомі бренди, як «Луї Віттон», «Живанші», «Герлен», «Кензо», «Хеннесі» тощо, Водянова зустрічається з 2011 року. Зараз пара разом із дітьми моделі мешкає в Парижі.