Замість моря — у «Софіївку»

Замість моря — у «Софіївку»

Такого напливу туристів, як на першотравневі вихідні, Умань давно не бачила. У тамтешньому дендрологічному парку «Софіївка», який у ці весняні дні вабить око особливим різнобарв’ям соковитого зеленого кольору, ніде яблуку було впасти.

Обережно — дощ

Обережно — дощ

Цими вихідними на Херсонщині проливні дощі з градом та шквальним вітром накоїли чимало бід. Через вихід iз ладу міської дренажної системи частково були підтоплені 50 присадибних ділянок та понад 30 приватних будинків. Під водою також опинилися і міські вулиці.

От тобі й відпочив

От тобі й відпочив

Трагедією завершилася поїздка очільника податкової служби Святошинського району в місті Києві Володимира Тесленка до начебто тихого і спокійного Кіровограда. Тіло генерала було знайдене на вулиці Арсена Тарковського поблизу кіровоградського нічного клубу, де 48-річний службовець до п’ятої ранку відпочивав із друзями.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Так хто ж віддав Росії Крим?

Так хто ж віддав Росії Крим?

За приєднання Криму до Росії під час березневого референдуму висловилися не 97%, а близько 15% кримчан. Така сенсаційна інформація з’явилася на сайті Ради при президентові Росії з питань розвитку громадянського суспільства та прав людини!

Всі статті рубрики