Праві проти лівих

Праві проти лівих

Сутичкою з комуністами закінчився рейд понад десятка активістів сумського «Правого сектору» в офіс обласного осередку Компартії. Лідер місцевого ПС Микола Сурженко пояснив, що до них надійшла інформація, буцімто комуністи зберігають сепаратистські матеріали та георгіївські стрічки для розповсюдження серед населення.

Не впорався з кермуванням

Не впорався з кермуванням

Дорожньо-транспортна трагедія біля села Довгополовка Роменського району призвела до загибелі військовослужбовців: сержанта запасу Максима Арачія та солдата запасу Олексія Вдовенка. Сталося це, повідомляє Міністерство оборони, під час слідування військової техніки однієї з частин Збройних сил України визначеним маршрутом.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Післясмак мітингу

Післясмак мітингу

Учора близько двох сотень людей, серед яких і представники Самооборони Майдану та «Правого сектору», протестували проти бездіяльності влади щодо російської агресії та вимагали відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Бійці «Правого сектору» створили з щитів коридор, яким мали проходити нардепи до ВР.

Битимемо тихо, але боляче

Битимемо тихо, але боляче

Учора пообіді у Слов’янськ, держустанови якого з 12 квітня захопили російські диверсійні групи, увійшла колона українських військ. Такою була ситуація станом на 17.00, коли це число «УМ» здавалося до друку. Журналіст Ілля Варламов повідомив через «Фейсбук», що це колона МВС у складі приблизно 500 військових, 20 БТРів, двох вертольотів.

Дякую «Правому сектору»

Дякую «Правому сектору»

Одіозним русофілам, чи то пак українофобам, учергове дісталося від простих українців. Усе сталося пізно ввечері позавчора неподалік студії каналу ICTV. Спочатку постраждав кандидат у президенти від ПР Михайло Добкін, який мав узяти участь у програмі «Свобода слова».

Всі статті рубрики