А де тут у вас «порєбрік»?

А де тут у вас «порєбрік»?

За останній тиждень мартиролог захоплених сепаратистами адмінбудівель зріс із трьох (Донецька облдержадмінiстрація, Луганська та Маріупольська СБУ) до десяти. Десятим буремним містом учора станом на 15.00 була Горлівка, де тривав бій за міськвідділок міліції.

Харківський фронт

Харківський фронт

Після звільнення Харківської облдержадміністрації від сепаратистів у центрі міста нарешті зникли всі барикади, але спокійніше від цього не стало. У неділю проросійські активісти знову активізувалися на всіх «фронтах» і вже вкотре жорстоко побили євромайданівців.

Безмір у Чутово

Безмір у Чутово

Відверто кволі спроби міліції протистояти сепаратистам у східноукраїнських областях, або навіть відсутність таких, інколи компенсуються вельми жорсткою активністю правоохоронців по відношенню до патріотів. Зрозуміло, що емоції вирують в усіх таборах, але те, що сталося минулої суботи на кордоні Полтавської та Харківської областей, нагадує безмір зрадників–«беркутівців» на кримському Перекопі.

Стріляємо чи прощаємось?

Стріляємо чи прощаємось?

Ті самі граблі, що й у Криму, тільки краще заточені. Боюся припустити, та, схоже, українська влада вже наступила на ці граблі, і ситуація на Донбасі з погано контрольованої перетворилася на неконтрольовану зовсім. На кону щонайменше — втрата Донецької, Луганської і, ймовірно, Харківської областей або значно більше — загроза існуванню України як держави.

Всі статті рубрики