Вікова печаль

Вікова печаль

Захопившись «збиранням земель руських», лідер новітньої Російської імперії, схоже, не зупиниться вже ні перед чим. І коли на 1 квітня в неофіційному «Твіттері» президента Росії з’явився жарт «Володимир Путін доручив уряду підготувати проект указу про денонсацію Біловезьких угод», багато хто одразу повірив, що це правда.

Пекло в раю

Пекло в раю

Більше десяти тисяч людей евакуювалися з портового міста Вальпараїсо (у перекладі з іспанської — Райська Долина) в Чилі, втікаючи від масштабної пожежі. Як повідомляє Бі–Бі–Сі, вогонь перекинувся на будівлі з лісу, який запалав минулої суботи.

Заслужена винагорода

Заслужена винагорода

Президент Росії Володимир Путін підписав указ про підвищення у 2,65 раза свого окладу та зарплати прем’єр–міністра Дмитра Медведєва. Указ «Про вдосконалення оплати праці осіб, які займають окремі державні посади Російської Федерації» датовано 11–м квітня, хоча на сайті Кремля він з’явився лише вчора.

«Сім’я» веде в союз

«Сім’я» веде в союз

Президент Вірменії Серж Саргсян призначив нового главу уряду. Ним став Овік Абрамян, який до цього обіймав посаду спікера парламенту. Десять днів тому попередній прем’єр–міністр, прихильник євроінтеграції Тігран Саркісян, сам пішов із посади, не чекаючи звільнення.

Всі статті рубрики