Микола Катеринчук: На роботу ходитиму пішки

Микола Катеринчук: На роботу ходитиму пішки

Можливо, цьогорічним виборам столичного голови «не пощастило» в тому, що вони проходитимуть одночасно з президентськими, тож увага киян буде переполовинена. Але що поробиш — ми живемо в часи змін. Кардинальних і докорінних змін — принаймні в це хочеться вірити.

Збережіть гривню або йдіть у відставку!

Збережіть гривню або йдіть у відставку!

Свого часу частина парламентаріїв ультимативно вимагала відставки глави Нацбанку Володимира Стельмаха — через коливання курсу долара, який Стельмах у 2009–му намагався втримати на позначці у 8 гривень. Фракція БЮТ вустами заступника голови Андрія Портнова висунула умову: або звільнення Стельмаха, або початок імпічменту для Президента Ющенка.

Референдумом по сепаратизму?

Референдумом по сепаратизму?

Учора під час проведення погоджувальної ради парламенту в.о Президента Олександр Турчинов не виключив, що влада таки «дасть добро» на референдум щодо територіальної цілісності України. «Я переконаний, що переважна більшість українців на цьому референдумі, який може відбутися в один день з президентськими виборами, якщо таке рішення прийме Верховна Рада, висловиться за неділиму, цілісну і унітарну Україну», — заявив Турчивов.

Всі статті рубрики