«Незручні ліжка» для коханої

15.04.2014
«Незручні ліжка» для коханої

Арсен Мірзоян на сольному концерті «Незручні ліжка» привітав піснями свою кохану Тоню Матвієнко. (з сайта wz.lviv.ua.)

Фіналісти вокального шоу «Голос країни» Арсен Мірзоян та Антоніна Матвієнко хоч і не стали переможцями проекту, але активно розвиваються як сольні виконавці. Вокальне шоу стало для них не лише поштовхом до кар’єрного розвитку, а й подарувало нові стосунки. Після закінчення проекту ходило багато чуток, що Арсен та Антоніна разом, проте пара довгий період не підтверджувала цієї інформації.

Віднедавна Антоніна та Арсен уже не приховують своїх почуттів і постійно з’являються разом на публіці і не бояться афішувати свої стосунки. Не став винятком i перший виступ Арсена Мірзояна в цьому році, який відбувся у Києві. До речі, це перший концерт у підтримку його туру Україною «Незручні ліжка», де співак презентує пісні з нового альбому.

Цікаво, що концерт відбувся саме в день народження Антоніни. Тому коли частина гостей із прибуттям до зали Антоніни і Арсена почала кричати «Вітаємо» і співати Happy birthday to you, то фанатки Арсена Мірзояна не зрозуміли, що ж таки відбувається. Вийшовши ж на сцену, Арсен привітав кохану і присвятив їй ліричну пісню «Смужка». У свою чергу, Антоніна підійшла до сцени, проте вирішила не підійматися вгору і, тримаючи за руку Арсена, стояла внизу.

Протягом двох годин концерту публіка із запалом співала в унісон зі співаком. Арсен виконав 21 пісню зі старого та нового альбомів. Окрім ліричного привітання Антоніні, також пролунала пісня Вінні–Пуха «А я лише хотів би тебе привітати». Почути ж виступ Арсена та Антоніни разом того вечора так і не вдалося. Під час концерту Арсен активно спілкувався із шанувальниками і підготував їм сюрпризи у вигляді футболок з автографами. Отримати подарунки пощастило двом фанаткам, які, не побоявшись, вийшли на сцену і заспівали разом із музикантами дві пісні з альбому Арсена. Як зазначила з гумором одна з фавориток вечора Надія Юрків: «Нічого, три хвилини мого позору на сцені, зате футболочка в руках».

Проте не відбулося того вечора і без неприємних моментів. Клавішник гурту під час виходу на біс на прохання шанувальників виконати ще одну пісню показав їм дулю. На що поціновувачі музики моментально того ж вечора відреагували на цей інцидент у соціальних мережах і на форумах гурту : «Я сотні разів була на різних концертах, на українських, російських, на концертах зірок світового масштабу, але жоден із них не дозволив собі показати публіці дулю. Виховуйте своїх музикантів!» — звернулась до Арсена Мірзояна у своєму «Фейсбуці» журналістка Катерина Варибок.

Тим же, хто не бачив цього неприємного моменту, більше ніщо не могло зіпсувати вечір, оскільки атмосфера хорошої музики в компанії улюблених музикантів була справді легкою і приємною. Наступні міста, які вже чекають на візит співака та його музикантів, — Тернопіль (22 квітня), Рівне (23) та Львів (24).