Солов’їний вік

Солов’їний вік

Справжньою подією у місті Городище на Черкащині став недавно проведений конкурс краси серед студенток та старшокласниць із райцентру та від сільських громад. «Це просто феєрверк української краси! Шістнадцять дівчат у своєму солов’їному віці були неперевершеними та зворушливими, я бачив на очах їхніх батьків сльози щастя від того, що вони виростили та виховали таких розумних і гарних доньок», — ділиться враженнями з «Україною молодою» член журі Герой України, народний артист Анатолій Паламаренко.

Хід конем

Хід конем

Львівська обласна шахова федерація виступила з заявою, в якій висловлює своє ставлення до подій у країні та до позиції деяких російських шахістів щодо анексії Криму. У своїй заяві, опублікованій на сайті, львівські шахісти подякували Гаррі Каспарову за його підтримку України. Натомість львівських шахістів позиція інших російських спортсменів, м’яко кажучи, здивувала.

Тричі по двоє за чотири роки

Тричі по двоє за чотири роки

Багатодітність, особливо у наш непростий час, — це вже само по собі майже як подвиг. Але в Тернополі проживає багатодітна мама, яка однозначно заслуговує номінації у Книзі рекордів Гіннесса і всіх їм подібних. Адже, окрім того, що 33–річна Віра Буцер має восьмеро діток, шестеро з них — двійнята, до того ж народжені протягом чотирьох років! Як правило, така багатоплідність трапляється внаслідок штучного запліднення, однак, як сама жартує пані Віра, у неї всі — «натурпродукт».

Всі статті рубрики