Зрадникiв зрадили

Зрадникiв зрадили

Група сепаратистів, яка захопила і замінувала будівлю СБУ в Луганську, продовжує утримувати свої позиції. Як передає прес–служба СБУ, минулої ночі тривали переговори з екстремістами за участю народних депутатів, після чого зранку окуповане приміщення залишили 56 осіб.

А громада проти

А громада проти

У Львові кілька десятків активістів iз різних громадських організацій, серед яких — «Автономний опір», «Дорожній контроль», «Рабів до раю не пускають», «Автомайдан Львів», «Афганська сотня», буквально винесли двері обласної прокуратури і рушили до кабінету головного прокурора Володимира Гураля. За розкладом саме в цей день у очільника прокуратури мав бути прийом, однак кабінет виявився замкненим.

Як не з’їм, то понадкушую

Як не з’їм, то понадкушую

Україна продовжує передислокацію своїх військ з окупованого Росією Криму. Зокрема, з Новофедорівки, де днями сталося вбивство українського офіцера, вирушила колона з 172 людей, ще близько 40 чоловік висувалися із Сімферополя, повідомив керівник медіа–центру Міністерства оборони України Владислав Селезньов.

Екстремальна Маргарита

Екстремальна Маргарита

Надовго запам’ятає свято Благовіщення Пресвятої Богородиці житель Іллічівська Юрій Грачов. Пізно вночі він їхав зі своєю 28–річною вагітною дружиною Анастасією, коли в неї почалися пологи. На біду, саме в цей час в автомобілі закінчилося пальне, а в мобільному телефоні сів акумулятор. Сталося це пізно вночі, тому розраховувати на допомогу випадкових автолюбителів не доводилося, тож чоловікові довелося екстрено перекваліфіковуватися на акушера і самому приймати первістка.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Не плати за війну з власної кишені

Не плати за війну з власної кишені

Із гаслом «Російське вбиває» активісти Громадянського руху «Відсіч» провели акцію в трапезній «Академія», розташованій біля «Києво–Могилянки». Власників «Академії» студенти просили відмовитися від продуктів російського виробництва і не сприяти розвитку російського бізнесу в Україні.

Царьов — під яйцями

Царьов — під яйцями

Невдачею закінчилася спроба кандидата на пост президента Олега Царьова провідати миколаївських сепаратистів, госпіталізованих після недавніх сутичок між самооборонівцями та «федератами». Прикрасивши себе георгіївською стрічкою, він рушив до лікарні, однак дорогу йому перетнула місцева самооборона на чолі з їхнім лідером Олександром Янценом, який напередодні в ефірі програми Шустер– live пообіцяв Царьову показати силу народного гніву, якщо той з’явиться в Миколаєві.

Всі статті рубрики