Чи є в НАТО план? Є!

Чи є в НАТО план? Є!

Командувач збройними силами НАТО в Європі, американський генерал Філіп Брідлав, заявив, що Північноатлантичний альянс найближчим часом представить всеосяжний план із «забезпечення миру» з урахуванням ситуації навколо України.

Космічне обурення

Космічне обурення

Американська національна космічна агенція НАСА заявила, що призупиняє співпрацю з Росією на знак протесту проти політики росіян щодо Криму. Єдиний виняток — співпраця на міжнародній космічній станції, де зараз перебуває американський астронавт. «Враховуючи безперервне порушення Росією суверенітету і територіальної цілісності України, НАСА призупиняє більшість поточних контактів із Російською Федерацією. НАСА і Роскосмос, однак, продовжать спільну роботу, щоб підтримувати безпечне та безперебійне функціонування МКС», — зазначено у заяві відомства.

Море не хвилюється

Море не хвилюється

На Чилі накотилася ціла серія землетрусів. Не встигла країна оговтатися від потужних підземних поштовхів, що сколихнули землю надвечір вівторка, як стихія прокинулася знову. Між 22–ю та 23–ю годинами середи за місцевим часом на півночі Чилі було зафіксовано десятки афтершоків магнітудою до 7,6 бала за шкалою Ріхтера.

За «референдум» відповідатимуть

За «референдум» відповідатимуть

Італійська поліція заарештувала 24 людини за підозрою у тероризмі, порушенні демократичних норм і виготовленні озброєння. Як повідомляє «Євроньюз», у поле зору слідчих потрапили ще 27 осіб, які виступали за відокремлення регіону Венето від Італії. Поліція має відеозапис, на якому у підпільному цеху сепаратисти намагаються сконструювати танк із трактора. За їхнім задумом, замінований танк мав вибухнути на площі Святого Марка. Однак цей план провалився, як і спроба сепаратистів з угруповання «Ліга Венето» захопити центральну площу міста у 1997 році. Тоді, щоправда, — без зброї і насильства.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики