Автогігантів під «відкат»

Автогігантів під «відкат»

Що й казати, попередні можновладці не гребували нічим задля власного збагачення, а їхня зажерливість і жадібність не знали меж. Днями стало відомо, що колишні високопосадовці Міністерства доходів та зборів та Міністерства охорони здоров’я буквально примушували відомого на весь світ французького автогіганта «Peugeot Citroen в Україні» брати участь у схемах корупції в держзакупівлях машин швидкої допомоги.

Олігарха чекають у Чикаго

Олігарха чекають у Чикаго

Українському бізнесменові Дмитру Фірташу пред’явлено звинувачення в дачі хабара індійським чиновникам для отримання дозволів на розробку родовищ титану в Індії, повідомляє Міністерство юстиції США. У загальній складності в рамках справи про розслідування міжнародної корупційної схеми під слідством перебувають шестеро осіб, включаючи Дмитра Фірташа, угорського підприємця Андраша Кноппа, громадянина України Сурена Геворгяна, індійського політика Рамачандра Рао і двох комерсантів з Індії та Шрі–Ланки.

Перший — пішов!

Перший — пішов!

Майстер спорту із самбо 34–річний Костянтин Стрижак відправився в місця позбавлення волі просто із залу суду. Учора Миколаївський апеляційний суд змінив міру покарання для ватажка «тітушок», який влаштував масові заворушення в селищі Чаусово–2 цього літа. Замість умовного терміну і символічного штрафу він отримав реальні чотири роки в’язниці загального режиму.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики